دوره 14، شماره 2 - ( اردیبهشت 1399 )                   جلد 14 شماره 2 صفحات 77-67 | برگشت به فهرست نسخه ها


XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Sohouli M H, Lari A. Retracted: The Association between Fast Food Consumption with Cardiovascular Diseases Risk Factors in Patients with Diabetic Nephropathy. Qom Univ Med Sci J 2020; 14 (2) :67-77
URL: http://journal.muq.ac.ir/article-1-2772-fa.html
سهولی محمدحسن، لاری ابوالفضل. بازپس گیری: ارتباط بین میزان مصرف غذاهای آماده با عوامل خطر CVD در مبتلایان به نفروپاتی دیابتی. مجله دانشگاه علوم پزشکی قم. 1399; 14 (2) :67-77

URL: http://journal.muq.ac.ir/article-1-2772-fa.html


1- گروه علوم تغذیه، دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی ایران ، mohammadhassansohouli23@gmail.com
2- گروه علوم تغذیه، دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی ایران
چکیده:   (3074 مشاهده)
این مقاله فاقد چکیده می​باشد.
متن کامل [PDF 240 kb]   (888 دریافت)    
نوع مطالعه: مقاله پژوهشي | موضوع مقاله: تغذیه
دریافت: 1399/1/1 | پذیرش: 1399/2/20 | انتشار: 1399/3/10

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله دانشگاه علوم پزشکی قم می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق
© 2025 CC BY-NC 4.0 | Qom University of Medical Sciences Journal

Designed & Developed by : Yektaweb