زمینه و هدف: عدم وجود یک ارتباط سازنده و مناسب بین مسئولین دانشگاههای علوم پزشکی و والدین دانشجویان میتواند باعث ایجاد مشکلاتی برای دانشجویان و دانشگاهها شود. در این مطالعه، نگرشها و چالشهای ارتباط والدین با دانشگاههای علوم پزشکی از دیدگاه دانشجویان پزشکی و پرستاری بررسی گردید.
روش بررسی: این مطالعه بهصورت توصیفی - مقطعی بر روی دانشجویان پرستاری و پزشکی دانشگاه علوم پزشکی قم در سال 1393 انجام شد. ابزار گردآوری دادهها پرسشنامه محققساخته شامل 18 سؤال در زمینه نگرش و چالشهای دانشجویان در مورد ارتباط والدین با دانشگاههای علوم پزشکی بود. دادهها با استفاده از آزمونهای تی تست و همبستگی پیرسون تجزیه و تحلیل شدند.
یافته ها: در مجموع، 102 دانشجو به پرسشنامهها پاسخ دادند (85%)، که نگرش کلی دانشجویان نسبت به ارتباط والدین با دانشگاه نسبتاً مثبت بود و رابطه معنیداری بین نمره نگرش دانشجویان، جنس، نوع رشته تحصیلی و وضعیت تأهل وجود نداشت. 30% دانشجویان، بیشترین نقش را در این ارتباط مربوط به مرکز مشاوره دانشگاه ذکر کردند.
نتیجه گیری: نتایج این مطالعه نشان داد نگرش دانشجویان نسبت به ارتباط والدین آنها با دانشگاه مثبت است، لذا ایجاد مراکز ارتباطی در ارتقای سطح کیفی آموزش دانشجویان و زمینههای همکاری والدین آنها با دانشگاه میتواند مؤثر باشد.
بازنشر اطلاعات | |
![]() |
این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است. |